23 Ekim 2014 Perşembe

Rubenis Bay-Bayan Şemsiye Modelleri

 Rubenis Bay-Bayan Şemsiye Modelleri

    Yaza veda ettiğimiz bu günlerde yağmur altında dolaşmadan önce yeni sezon şemsiye modellerine mutlaka bir göz atın. Sıcak günler ne kadar neşeli ve enerjik ise, sonbaharın serin havası ve yağmurları da o kadar durağandır. Elbise ve t-shirtlerin yerini montların aldığı, sandaletlerin kutularına kaldırılıp yeni bot,çizme alışverişi sezonunun açıldığı yağmurlu mevsimde kendinizi ve kıyafetinizi yağmurdan korumak ve duruşunuza estetik bir tarz objesi katmak istiyorsanız şemsiye doğru tercih olacaktır. Bu zorunlu alışverişi nereden yapacağınızı düşünüyorsanız, giyim tarzınıza ve stilinize uyan şemsiye modelleri arasından size en uygun olanı seçin.
    Özellikle bu yıl şemsiye seçenekleri çok fazla artmıştır.Bir çok marka piyasaya farklı modeller sunmuştur.Gerek kullanım açısından gerekse estetik açıdan rubenis şemsiyeler geniş çeşit ve renk seçeneği ile dikkat çekiyor.Erkek modellerine genellikle siyah ve geometrik desenler kullanılırken bayan modellerinde daha renkli zarif desenler tercih edilmiş.Tam otomatik oluşu büyük rahatlık saglarken boyutlarıda standart şemsiye ölçüsünde oldugu için taşımasıda kolaydır.











  

          Rubenis Bastonlu Erkek Şemsiye El04 Modelini İncelemek İçin Tıklayınız.  












































1 yorum:

  1. Dünyanın ilk sosyal medya platformu buypasa.com açılıyor; Rubenis kampanyaları, ücretsiz sanal dükkanlar yakında sizlerle buluşuyor. Detaylar için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil